Malmö LBC visar sitt stöd för Ukraina!

Det är svåra tider i Ukraina. Angreppet från Ryssland på Ukraina skulle ha kunnat vara ett angrepp på vilket neutralt land som helst.

Just nu påminns man om Ukraina i alla typer av motiv (glumslöv maj 2015).

Vi på Malmö LBC vill göra något för Ukraina och lämnar nu ett bidrag till Röda korset för att ge de resurserna att kunna stötta människor i en svår situation.

(Önskar du göra ett eget personligt bidrag så klicka på bilden ovan eller länken här intill - > https://www.rodakorset.se/)

Vi har även valt att flagga för Ukraina, för att visa vårt stöd, på Blidögatan 25 och kommer att flagga på fler LBC anläggningar så fort flaggorna har anlänt (de är slut nästan överallt). Vi har idag också varit i kontakt med vår kund och samarbetspartner OHL för diskussion om hur vi som Logistikföretag kan stötta.

Vi båda upprätthåller samhällskritiska funktioner genom de logistikarbete vi utför och alla ansträngningar vi gör för våra kunder är ett sätt att bidraga. Dvs att se till att så många verksamheter som möjligt kan fortsätta att producera tjänster/produkter (inom ex läkemedel, livsmedel , sjukvårdsprodukter mm) trots en turbulent omvärld.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Med vänliga hälsningar,

Malmö LBC genom

Anders Jönsson

VD/CEO