DISTRIBUTION, KRETS- OCH LOKALTRAFIK

Oavsett om det handlar om att skicka ett enkelt bud eller att lösa hela företagets transportorganisation har vi de resurser som krävs. Vi har distributions- och budbilar som är anpassade efter varornas behov av kyla, frys eller värme. Vi har förare som är kvalitetsmedvetna, serviceinriktade och kompetenta. Något som är viktigt eftersom de fungerar som representanter för Ert företag. Det ställer höga krav på både ansvar och engagemang.

Vi har idag ca 200 distributionsbilar. Av dessa går många i daglig trafik för några av våra största dagligvaruföretag jämte bygg- och elgrossister, vilket innebär att vi har stor erfarenhet och kunskap av alla typer av distribution.

 

Fjärrtrafik

Vi har idag ca 50 miljövänliga fjärrbilar som trafikerar Sverige med fokus på parti- och hellaster. Vi sysselsätter dessutom många extrabilar på dagsbasis. Vår parti- och hellastfjärrtrafik kännetecknas av säkerhet, flexibilitet jämte hög kvalitets- och servicenivå. Vi har en nära kontakt med våra kunder och kan lämna snabba, raka besked. Vi håller det vi lovar vilket vi uppnår genom korta beslutsvägar, lokalkännedom, ett väl fungerande nätverk med de bästa chaufförerna och effektiv trafikledning.

Från elstolpar i norr till dryckesleveranser i söder. Vi levererar torrt, tempererat, kylt eller fryst i form av express- eller standardtransport.

Vi säger aldrig nej till ett uppdrag innan vi vet förutsättningarna.

Dina löften. Dina produkter. Dina idéer. Dina drömmar.
Vi levererar!

Godslogistik, Malmö Lastbilscentral

Transportledning direkt

Distribution

040-188294
distorder@malmolbc.se

description ...

Kontakta mig