Malmö LBC och Sydschakt i hållbart samarbete

Malmö Lastbilcentral och Sydschakt har tecknat ett samarbetsavtal som tillsammans gör oss ledande i Skåne på maskinentreprenad och logistik för bygg och anläggning. Med samarbetet ökar vi servicen till våra kunder när det gäller entreprenadmaskiner samt kran- och anläggningstransporter. Vi har samlat kompetensen så att ett samtal räcker för att lösa entreprenad och logistik till byggprojektet – dessutom med en ambition om att alltid kunna erbjuda branschens bästa miljölösningar.

Effektiv och hållbar bygglogistik

Malmö LBC och Sydschakt har ett starkt fokus på effektiva och hållbara logistiklösningar som reducerar miljöpåverkan inom bygglogistiken. Genom egna fossilfria bränslestationer kan vi erbjuda fossilfri logistik som standard – med möjlighet för våra kunder att också välja till ett klimatpositivt alternativ. Vi ska på alla plan vara en del av lösningen. Både Malmö LBC och Sydschakt är certifierade enligt ISO 9000 och 14000 och verifierade enligt hållbarhetsstandarden ISO 26000.

Driver på utvecklingen

Tillsammans kommer Malmö LBC och Sydschakt under 2020 att utveckla serviceutbudet såväl för våra kunder som deras kunder – samtidigt som vi fortsätter att driva på utvecklingen med fler miljöinitiativ som ökar andelen hållbara bygglogistiklösningar i Skåne.

- Vi är stolta över vårt samarbete och ser fram emot ett partnerskap där vi utvecklar hållbara bygglogistiklösningar tillsammans för våra kunder, tillfogar Malmö LBC:s vd Anders Jönsson.

- Vi är övertygade om att detta ligger helt rätt i tiden för vår gemensamma utveckling och stärker våra möjligheter att utvecklas positivt, kommenterar Sydschakts vd Jonas Lilja.

Malmö LBC i korthet

Malmö Lastbilscentral är ett Skånebaserat kundnära logistikföretag som fokuserar på hållbara, innovativa och effektiva lösningar inom logistik, bygg och anläggning. Verksamheten har en logistikyta på ca 50 000 kvm, omsätter drygt en halv miljard kronor och sysselsätter ca 400 medarbetare i Skåne, Blekinge, Småland och Halland.

Vill du veta mer om Malmö LBC? http://www.malmolbc.se

Sydschakt i korthet

Sydschakt är ett väletablerat medlemsägt företag i en ekonomisk förening av småföretagare som alla äger sina fordon. Idag består Sydschakt av 70 engagerade delägare och 100 enheter med en årsomsättning på ca 150 miljoner kronor.

Vill du veta mer om Sydschakt? http://www.sydschakt.se

Transportledning direkt

Bygg & Anläggning

Telefon: 040-188293
E-post: KranOrder@malmolbc.se

Distribution & Bud

Telefon: 040-188294
E-post: DistOrder@malmolbc.se

Fjärrtrafik

Telefon: 040-188292
E-post: FjarrOrder@malmolbc.se

Kontakta oss

Adress

Malmö Lastbilcentral AB
Blidögatan 25
211 24 Malmö

Kontakt

Telefon växel: 040-18 82 00
E-post: info@malmolbc.se